How Much Is The Average World Cup Ticket Thank You for Being Humble

You are searching about How Much Is The Average World Cup Ticket, today we will share with you article about How Much Is The Average World Cup Ticket was compiled and edited by our team from many sources on the internet. Hope this article on the topic How Much Is The Average World Cup Ticket is useful to you.

Thank You for Being Humble

Ndërsa meditoni mbi temën se si të qenit këmbëngulës në jetë mund të shkatërrojë komoditetin e përgjithshëm të individëve përreth jush, dhe kjo është një ndër shumë arsyet pse njerëzit modestë dhe të përbuzur e përbuzin karakteristikën shtytëse si gjënë më të keqe që mund të keni, unë përpiqem të pedaloj. disa nga shpikjet e mia personale dhe insinuatat e aksioneve mbi atë temë nga dhe nga.

Le ta bëjmë këtë grup të ndarë individësh këmbëngulës – të cilët me krenari mbajnë grupet e tyre të sjelljes së ashpër në mëngët e tyre pa kujdes në botë – të marrin parasysh faktin se të qenit modest dhe i pafytyrë mund të rezultojë të jetë një propozim i vështirë, por nëse doni të jeni lart, edhe fundi duhet t’ju mbajë lart dhe, për këtë arsye, përulësia ose të qenit modest (i sjellshëm dhe i qetë) është çelësi i ri për një jetë të frytshme, të suksesshme dhe në mënyrë të ngjashme ju mund të bëni ndryshime të mundshme në sjelljen tuaj të përditshme. drejt atij efekti.

Nuk mund të fluturosh si shqiponjë nëse rri me gjelat!”.

– Anonim

Provojeni dhe do të fitoni shumë duke përqafuar gjenin e përulësisë si një nga sistemet personale të vlerave. Ju mund të merrni pjesë në këtë gjen nëse dëshironi të arrini majat e suksesit që meritoni kaq shumë. Pra, zbrit nga kali i lartë moral tani. Mos harroni, kjo është jeta juaj. Është jeta jote e vetme. Nuk do të keni një shans të dytë sepse nuk ka një gjë të tillë. Deklarata ndalon me ju. Tani është zgjedhja juaj. Topi është në fushën tuaj.

Më lejoni të di, zonja dhe zotërinj, a nuk pyesni veten pse bota po çmendet me këto figura të patundura pohuese, dominuese, frikësuese dhe kontrolluese në krye të shumicës së punëve tona? Don Trump për shembull?

E di që është e gjitha një temë perspektive dhe perceptimi, por ende nuk më pëlqen të shoh sy më sy me gjenin e sigurt tek disa njerëz sikur nuk ka asgjë më të vlefshme në jetë sesa të jesh një twerp i fuqishëm dhe komandues. Mendoj se, për të mirën e njerëzimit, është koha për t’i denigruar ata në dimensionin ku mund të lejohen të ringjallin, gjallërojnë dhe rifillojnë jetën e tyre. Madje do t’i nxisja të mendojnë me mençuri (nëse është e mundur që ata ta bëjnë këtë) për t’u pastruar si qenie njerëzore të buta (dhe sigurisht modeste) dhe të shijojnë jetën reale. A nuk do të ishte e jashtëzakonshme? Do, apo jo?

“Arrogant apo “modest”: Cili është helmi juaj?

Çfarë më bën të çuditshme këto ditë që njerëzit këmbëngulës i kanë rrënjët e tyre hipotalamike, neurologjike të zhytura në një lloj kimie spekulative psikopatike, e cila i duhet të mendojë keq për të tjerët që nuk janë të prirur, ndërsa njerëzit modestë, duke u nënvlerësuar rregullisht , te nenvleresuar, te minuar, soft power qe jane, vazhdojne te qendrojne te qete dhe shume te sjellshem shoqeria me toke te dashur.

Prandaj, speciet modeste janë aq të kënaqura me tiparin e ndjeshmërisë në to, saqë nuk e blejnë vërtet argumentin se ëndrrat (në lidhje me suksesin dhe arritjen) realizohen vetëm për ata që krenohen me “shkon” e tyre simptomatike shkatërruese. ndaj “sjelljes.

Unë sinqerisht besoj se të qenit këmbëngulës shkakton kosto emocionale, fizike, psikologjike dhe në shumicën e rasteve financiare për njerëzit modestë, të denjë dhe pse individët modestë do të toleronin sjelljen e keqe jodashëse të publikut të sigurt dhe arrogant? A nuk mund t’i paguajnë ata me monedhën e tyre? A nuk mund të hakmerren me sjellje të ngjashme? Mos tall veten. Shfaqja e transmetimeve të larta një ose dy herë mund të konsiderohet në rregull; shfaqja e modeleve të përsëritura të vetëbesimit nuk është një gjë e pasionuar, është një shenjë e sigurt e një ndjenje të rreme superioriteti ndaj të tjerëve modestë. Një burrë apo grua që ka rezultate të ulëta në këto këndvështrime ka më shumë gjasa të dështojë në praktikimin e parimeve bazë të mirësjelljes së përbashkët ose moralit thelbësor. Për më tepër, nuk lëkundem të them se njerëz të tillë bien në atë që tani njihet si Triada e errëti përbërë nga Narcisistët, Makiavelizmidhe Psikopati. Unë nuk jam shkencëtar social, por kjo është ajo që besoj. Epo, ne nuk jemi perfekt. Asnjëri prej nesh nuk do të jetë kurrë. Duke thënë këtë, ka disa etikë themelore ose morale themelore që duhet të kenë gjithmonë një dorë të lartë në gjithçka që bëjmë në jetën tonë personale dhe profesionale. Vetëm këto gjëra njerëzore mund të na bëjnë burra ose gra të denjë ose engjëj të këqij të rënë, të destinuar për mallkim.

Kjo mund të jetë e vërtetë, por qasja biologjike për të shpjeguar këtë është se njerëzit e sigurt gjithmonë duan të mbijetojnë në tipare negative për të provuar veten pozitivë dhe fitues – sikur objektivi i tyre i vetëm në jetë është të përpiqen të godasin proverbialin në sy të demit ndërsa gjithashtu me vetëdije të gatshme për të vuajtur nga efektet e këqija ose ndonjë ngjashmëri me sindromën ‘Misioni i përmbushur’ dhe për të hedhur poshtë ndjenjën e arritjes së qetë të njerëzve të tjerë (që do të thotë të njerëzve modestë).

Të bëheni fituesi/kampioni i vetëm ose të bëheni një hit i madh në mesin e bashkëmoshatarëve të tyre është një nga zakonet e tyre të meta që menjëherë demonstrojnë mendjemprehtësinë e tyre në gjithçka që duan të vënë në dorë. Sipas këtyre sistemeve të besimit të mjeshtërve të egos, një luan i sigurt merr më shumë mish për të ngrënë sesa mund të shpresojë ndonjëherë një luan i urtë dhe modest dhe, për rrjedhojë, të godasë pavarësisht nga problemet e njerëzve të tjerë. Fituesit e sigurt thonë: Ai që guxon fiton! Për atë thënie monstruoze të mbidramatizuar, të urryer, të tmerrshme, çuditërisht të paparashikueshme, njerëzit modestë kanë një kundërshtim të vogël të ëmbël – Le të jetë e vërtetë e kundërta!

Të gjitha këto dobësi dhe mangësi sardonike i lënë vendin telasheve më shqetësuese, bezdi-giriçamça-giridhe një ndjenjë e turbullt shqetësimi që nuk i lejon kurrë njerëzit më pak të sigurt të jenë në paqe me veten e tyre. Në fakt, vendet e sotme të punës janë më të tmerrshme sesa hapësirat personale në shtëpi. Përveç kësaj, atyre u pëlqen të bëjnë shumë zhurmë, shpesh boshe për të bërë të ndihet prania e tyre në rrjetin e miqve, kolegëve dhe të njohurve të tyre ose kudo ku ka njerëz për t’i falënderuar që janë zotëruesit e universit! LOL!

Jo pak debat kjo: ndoshta, gabimisht, jam karikaturuar si një i ri i ‘i mërzitur’ (pak i zemëruar gjithashtu). ‘I zemëruar’ me njerëzit këmbëngulës për injorimin e shkatërrimit të njerëzimit të tokës mëmë dhe të inatosur me njerëzit modestë për ndjenjën e tyre të vetëkënaqur të epërsisë etike, pavarësisht se zgjodhën të fokusohen në një etikë që ruan atë që është ende e mirë në Tokë dhe duke mos bërë asgjë për të kufizuar sulmet e ‘jomiqësisë’ ose ‘armiqësisë’ që po ndodh pa mbikëqyrje në të ashtuquajturën shoqërinë tonë të kulturuar njerëzore.

Pikërisht në këtë frymë më është dhënë t’i përgjithësoj gjërat në mënyrë të sigurtë, sepse, ju e dini, dikush mund të ketë nevojë për qeliza shtesë të trurit për të deshifruar temën e gjenit të pakëndshëm të vetëbesimit (ndonëse egoist) të njerëzimit, për të cilin, thënë sinqerisht, nuk jam gati ta shpenzoj. më shumë nga energjia ime sesa kjo temë e parëndësishme duket se dëshiron të gllabërojë. Pra, këtu është një tjetër pikëllim i tillë që përcjell një ndjenjë të vërtetë të personit që jam. Të qenit modest ose modest është ‘helmi’ im (lexo nektari) dhe të qenurit këmbëngulës nuk është filxhani im i çajit. Mos e merrni për zemër, opinionet mund të vonojnë dhe duhet, apo jo?

Argumenti vazhdon…

Njerëzit që nuk pëlqejnë të jenë këmbëngulës ose janë alergjikë ndaj tij janë përgjithësisht modestë dhe të butë nga natyra. Periudha. Të rritur të tillë me virtyt janë njerëzit modestë që u buzëqeshin të këqijve këmbëngulës, të cilët qartazi janë për të ardhur keq të kuptojnë disfatat e tyre të pakënduara dhe poshtërimin paqësor të të vdekshmëve më të vegjël, përkatësisht gjinisë modeste të dhembshur.

Supozohet se njerëzit këmbëngulës kanë llojin e përhershëm të biletës, një epërsi dinak, për emrin dhe lojën e famës, por në kurriz të Nënë Natyrës, Tokës sonë. Pyetini ata si; ata ndoshta nuk do ta dinë ose janë fare të vetëdijshëm për këtë. Ata kujdesen më pak për gjëra të tilla të parëndësishme. Ata nuk e dinë se sa të llastuar janë duke qenë të lidhur me ndjenjën e tyre të të drejtës, për të cilën kanë një ndjenjë të fortë, pavarësisht nga kostoja e një pëlqimi kaq të tmerrshëm nga ana e tyre. Ata mendojnë se kanë të drejtë për diçka të një ‘cilësie të Starbucks’ që u jep atyre përfitimet/përparësitë e tyre të zakonshme, më pak punë-më shumë, “frappuccinos latte frappuccinos” pa shumë zhurmë, për të mos folur për “të brendshëm” të tyre budallenj pas shpine. -taktikat e tregtisë që shpesh shërbejnë për t’i ngritur ata profesionalisht në gradat më të larta drejtuese, ndërsa pjesët modeste ngarkojnë shpinën e tyre si gomarët të prirur për të ngrënë me dorë drejt një pjate fyese me dal të holluar me ujë të derdhur mbi një grumbull orizi të ruajtur gjatë natës (me mbetje nocionale të sambar, nëse ka) duke u kthyer bukur në barkun e tyre, nuk merrni asgjë! Ky nuk është mendimi im apo një profeci vetëpërmbushëse, është një fakt.

Megjithatë, njerëzit modestë pëlqejnë të pohojnë, megjithëse miqësore dhe gjithmonë me mirësjellje, se njerëzit këmbëngulës janë gjithmonë të entuziazmuar që vuajnë nga vështirësia për të qenë të mirë dhe pamjaftueshmëria/mungesa e tyre morale shërben drejtpërdrejt për të vrarë paqen dhe qetësinë, veçanërisht në mjediset sociale dhe në punë ose. Situatat profesionale në të cilat ata operojnë. Pra, kuptohet, njerëzit modestë rëndojnë mbi nervat e individëve këmbëngulës, të cilët automatikisht janë tallur për të qenë “aq i fortë dhe praktik” në jetë.

Sa të volitshme janë këto shorte manipuluese këmbëngulëse për keqkuptimet e tyre të kota se janë më ‘praktike’ sesa ato që u jepet njerëzve modestë të pretendojnë! Lexojeni ‘praktike’ si ‘agresion të fshehtë’ ose si ‘armiqësi klandestine’, asgjë tjetër.

Plus, njerëzit e sigurt (kryesisht me veshje deleje) dinë të mbrojnë terrenin e tyre, interesat e tyre në kurriz të të tjerëve (lexo njerëzit modestë, kush tjetër?), duke u kënaqur rregullisht në lojërat e tyre të pafundme të qëllimshme goditjeje koke. Duke marrë parasysh të gjitha gjërat, është mjaft e drejtë të pretendohet se njerëzit këmbëngulës gëzohen kur thërrasin “Hum Naheen Sudrengeh!” dhe vazhdojnë të kenë blitzkrieg-in e tyre të argëtimit të pashpirt të pandjeshëm.

Të qenit modest është ‘helmi’ im! Dhe buzëqeshja shpesh më bën të zgjedh të gjitha betejat e mia me mençuri. Faleminderit që jeni modest.

Përfundimi

Unë e pranoj se ka miliarda njerëz “pohues” dhe “modest” në botë, kështu që mendimet e tyre për këtë çështje do të ishin të ndryshme. E imja është thënë qartë këtu në këtë artikull.

A janë njerëzit këmbëngulës më të suksesshëm se njerëzit modest që nuk janë të sigurt? Pyetja mbetet, kuptohet, pa përgjigje. Por për të rrezikuar një hamendësim të shpejtë: kur të vijë shtytja për të shtyrë, mbani mend se do të ketë një shtyrje mbrapa dhe është e kotë që energjitë tuaja do të harxhohen në çdo konflikt të panevojshëm midis të dyve, a do të them unë, të patundur – është një gambit prirjesh individuale, ose bëhesh “i sigurt” ose “modest” varet nga kaq shumë faktorë dhe variabla të shumtë që do të vendosin se kush jeni dhe çfarë do të jeni në fund të fundit.

Kjo është një pjesë e arsyes pse unë i kam braktisur plotësisht fantazmat e frikshme të ëndrrave të mia modeste dhe jam i lumtur të raportoj se e bëra atë në mënyrë efektive. Sido që të ndodhë, unë mbetem modest, pa e shqetësuar veten shumë përballë agresionit ose çfarëdo që mund të jetë maskaradë. Për jetën time të thjeshtë, ia vlen të jesh modest dhe kur është në natyrën tënde, gjërat nuk mund ose nuk kanë të drejtë të të shkojnë keq.

Mjafton të thuhet – dhe kjo është e vërteta përfundimtare – se njerëzit modestë lindin të preferuar, ata janë të dashur nga të gjithë.

Fatkeqësisht, njerëzit këmbëngulës nuk janë gjysma e fatit sa “homologët e tyre superiorë mendërisht” (kjo është një pikë krejtësisht e diskutueshme dhe e diskutueshme), sepse ata cilësohen si paria sociale që edhe njerëzit që janë modestë nuk pranojnë fare justifikime për t’i refuzuar kategorikisht këto personalitete shtytëse që duket se kanë mendjen e tyre dhe nuk heqin dorë lehtësisht nga të qenit të pandjeshëm. A po përgjithësoj akoma? Po, jo, ndoshta… çfarëdo qoftë. Por e vërteta është e pakontestueshme dhe duhet të jetë e hidhur në shije, pasi i thumbon mendjet njerëzve këmbëngulës si një mijë gjilpëra xhelozie. Njerëzve modestë që nuk u pëlqen të bëhen më specifikë në lidhje me temën e mallkuar të tejkalimit të dhunuesve të mallkuar në punë ose në shkollë, është më mirë të mos dorëzohen para asnjë forme agresioni. Dikush tha se mënyra më e mirë për t’u hakmarrë është të mos jesh i tillë. Aq e vërtetë sa.

Dhe a do të kishit arritur deri këtu duke lexuar këtë artikull nëse mund të bëni dallimin midis njerëzve modestë dhe të sigurt në shoqërinë njerëzore që jetojmë? Unë mendoj se ju nuk do të. Tani që keni arritur kaq larg duke lexuar këtë blog, e di që jeni më të pajisur për të bërë dallimin tani, me besim. Megjithatë, për hir të pasardhësve, do t’i thoja secilit kafshatën e tij të ushqimit për mendim dhe “Unë kam premtime për të mbajtur, dhe milje për të shkuar para se të fle, dhe milje për të shkuar para se të fle.“E lë me kaq.

Qëndroni modest në jetën tuaj dhe ëndërroni të lumtura. Kaq kohë.

Video about How Much Is The Average World Cup Ticket

You can see more content about How Much Is The Average World Cup Ticket on our youtube channel: Click Here

Question about How Much Is The Average World Cup Ticket

If you have any questions about How Much Is The Average World Cup Ticket, please let us know, all your questions or suggestions will help us improve in the following articles!

The article How Much Is The Average World Cup Ticket was compiled by me and my team from many sources. If you find the article How Much Is The Average World Cup Ticket helpful to you, please support the team Like or Share!

Rate Articles How Much Is The Average World Cup Ticket

Rate: 4-5 stars
Ratings: 3074
Views: 79001536

Search keywords How Much Is The Average World Cup Ticket

How Much Is The Average World Cup Ticket
way How Much Is The Average World Cup Ticket
tutorial How Much Is The Average World Cup Ticket
How Much Is The Average World Cup Ticket free
#Humble

Source: https://ezinearticles.com/?Thank-You-for-Being-Humble&id=10067471

Related Posts

default-image-feature

20-Point Loss In The World Cup Final Premiership Season Preview 2006/07 – Chelsea

You are searching about 20-Point Loss In The World Cup Final, today we will share with you article about 20-Point Loss In The World Cup Final was…

default-image-feature

How Many Uefa Teams Qualify For World Cup Cristiano Ronaldo – Read the Biography on Cristiano Ronaldo

You are searching about How Many Uefa Teams Qualify For World Cup, today we will share with you article about How Many Uefa Teams Qualify For World…

default-image-feature

How Many Days Until The World Cup 2022 Using Cream Chargers To Make Whipped Cream Is A Cheaper And More Convenient Option

You are searching about How Many Days Until The World Cup 2022, today we will share with you article about How Many Days Until The World Cup…

default-image-feature

2 Of Cups Reversed Love And The World Tarot Cards – Understanding & Interpretation – How to Easily Read The Minor Cards

You are searching about 2 Of Cups Reversed Love And The World, today we will share with you article about 2 Of Cups Reversed Love And The…

default-image-feature

A Country Who Won The Fifa World Cup Top Five Nigerian Football Players That Caught Headlines for the Wrong Reasons

You are searching about A Country Who Won The Fifa World Cup, today we will share with you article about A Country Who Won The Fifa World…

default-image-feature

How Many Concacaf Teams Make The World Cup Famous Mexican Soccer Players

You are searching about How Many Concacaf Teams Make The World Cup, today we will share with you article about How Many Concacaf Teams Make The World…